den ambitiøse blog

Hvis der er noget vi ikke er nærige med - så er det viden.

CTA – hvad er det?

En CTA er en opfordring til at tage aktion – også kendt som “Call to action”.

Når de besøgende på din hjemmeside skal konverteres fra tal i besøgsstatistikken til konkrete leads, er der især ét element, du ikke må undervurdere: Dine call-to-actions.

Læs videre

9 trins guide inden du lancerer din webshop

Tiden op til en lancering af en webshop er altid vild spændende. Men også nervepirrende – for har du nu husket det hele? Og hvad kan du gøre, for at det bliver en succesfuld lancering?
Inden man begynder at tænke på lanceringen af ens webshop, er der allerede lagt rigtig mange timers arbejde i det. Du har sikkert styr på dit produkt, som du vil sælge online. Måske har du lavet det selv, eller også har du endelig fundet den helt rigtige leverandør, som leverer det perfekte produkt! Du har måske lavet budgetter og har styr på de omkostninger, der er i forbindelse med opstart af en virksomhed og webshop. Men hvad så nu?

Læs videre

Guide: Her finder du (gratis) billeder til din hjemmeside!

Når du laver en hjemmeside eller webshop, kan du ikke komme udenom at bruge billeder. Gode billeder gør både din side lækker at se på, men den fremstår også meget mere professionel. Hvis du har en webshop, vil en stor del af af billederne selvfølgelig bestå af produktbilleder, men der kan stadig være brug for andre billeder. Men hvis du ikke lige har budget til at få taget en masse billeder, eller betale i dyre domme for halvdårlige stock billeder, så er der hjælp at hente. For du behøves ikke nøjes med kedelige, lidt for opstillede stock billeder til en alt for høj pris. Der findes nemlig mange billededatabaser, der tilbyder en stort udvalg af højkvalitets billeder – helt gratis. Ja, gratis! Smukke billeder der er helt fri for alle copyright restriktioner, og som du kan bruge præcis som du vil.

Læs videre

Sådan undgår du at blive kopieret

Du har gjort dit forarbejde. Fundet de helt rigtige søgeord og brugt din kreativitet på at forfatte lækkert indhold til din hjemmeside. Men tænker du også nogle gange på, om der er nogle, der vælger en lettere løsning, og måske bare lige ”låner” dit indhold? Så er du ikke den eneste.

Læs videre

6 gode råd: Sikkerhed på din WooCommerce webshop

Sikkerhed. Det kan være lidt langhåret, og noget mange udskyder til imorgen – for det sker jo altså ikke for dig, vel? Men det er altså en god ide at tage fat i det og få det gjort idag! For selvom der allerede er bygget sikkerhedsforanstaltninger ind i WordPress og WooCommerce fra start, så er der nogle basis ting, som du burde gøre, for at dine kunder, medarbejdere og data er i sikkerhed, hvis det værste skulle ske.

Læs videre

Hvad koster det at lave en webshop?

Vi får tit spørgsmålet “Jamen, hvad koster det at lave en webshop”?. Og det spørgsmål er nærmest umuligt at svare på. For en webshops pris kan være billig, men kan også være voldsomt dyr. Det kommer nemlig helt an på, hvilken løsning du ønsker og har behov for. Skal du have en ’almindelig’ webshop med standard løsninger, kan du sagtens selv kaste dig ud i det og slippe for regninger til bureauer og programmører. Men selvom du har mod på at lave din egen webshop, vil der være udgifter forbundet med det, da du skal købe produkter og services fra andre virksomheder.
De udgifter som du kan forvente, når du starter din egen webshop, har vi forsøgt at give dig et overblik over her, både engangs- og fasteudgifter.

Læs videre

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization – på dansk søgemaskineoptimering. Kort sagt handler det om, at man skal optimere sin hjemmeside på de parametre, som søgemaskinerne bruger for at rangere hjemmeside. For vi vil jo alle gerne vises øverst på google (og andre søgemaskiner), så kunderne kan finde os. Derfor er SEO noget, der virkelig kan booste din forretning – hvis det gøres rigtigt.

Læs videre