Vi har en løsning til dig

50 SHADES OF
DIGITAL MARKETING

Ambitiøs Fullservice bureau

Som fullservice bureau hjælper vi virksomheder med alt indenfor digital marketing. Vi har mange års erfaring, og skaber resultater for små og store virksomheder. Vi udvikler unikke løsninger, der er baseret på jeres virksomheds målgruppe, formål og identitet. Er det hjemmeside, video, online annoncering eller noget helt fjerde, står vi klar til at hjælpe. Ønsker I hjælp til flere områder, er vi også erfarne med at styre projekter med flere komponenter i mål. 

Vær Ambitiøs - det er vi

Personlig

Ærlig

Fleksibel

Erfaren

Webshop

Sælg 24/7

Vil du heller ikke miste kunder, der handler, når du holder fri? Så er det en webshop, du skal investere i. Ligesom med traditionelle hjemmesider, smeder vi helst, mens jernet er varmt, så du hurtigt kan gå i luften med din nye professionelle webshop.

Personlige erfaringer gør, at vi kender alt til de små og store udfordringer, du sidder og bøvler med lige nu på din webshop.

Lad os høre din ide, så gør vi den sammen til virkelighed.

Hjemmeside

Din hjemmeside er din mest effektive og dårligst lønnede sælger

Vi laver hjemmesider, der passer til alle mobile enheder, i et professionelt design der matcher din virksomhed.

Vi kan hjælpe dig. Både hvis du er nystartet og helt på bar bund eller hvis jeres hjemmeside har brug for en opdatering, trænger til nyt design eller hvis I trænger til en helt nyt hjemmeside

Lad os sammen skabe din bedste sælger.

Video

Kender du effekten
af videoer?

- Den er større end de fleste virksomheder tror.

Som multimedie-nørder er vi også vilde med at lave videoer.

Det kan være virksomhedspræsentationer, foredrag, profilfilm, produktvideoer, reklamevideoer, video til sociale medier eller andre former for videooptagelse.
Faktisk lige den løsning, der passer til din ide og dit behov.

Online annoncering

Sammen skaber vi den bedste online annoncering for jer.

Facebook annoncering, Google Ads, Google shopping, LinkedIn annoncering, Instagram annoncering, Snapchat, retargeting og så meget mere. Det kan være vanskeligt at vide, hvilken platform der er den helt rigtige for jer at annoncere på. Vi hjælper jer med en sikker strategi og udførelse. Vi optimerer løbende, så vi hele tiden har den bedst mulige kampagne for jer. 

Søgeordsoptimering

Bliv fundet på google

Søgeordoptimering eller SEO er ikke til at komme uden om, hvis jeres hjemmeside skal have succes. Vi kan både vejlede jer og hjælpe med at finde relevante søgeord, så I fremadrettet kan tænke SEO ind i jeres arbejde med hjemmesiden. Vi har en solid viden om både on-page SEO og off-page, så vi kan hjælpe jer med begge områder. 

Vi har værktøjer der kan bringes i spil, når vi skal arbejde på jeres SEO, så I kommer til top i Google.

Email marketing

Sælg med mails når du holder fri

E-mail marketing er nok den mest undererkendte disciplin, når det kommer til marketing. Og det er vi virkelig kede af. For email marketing kan altså virkelig noget. Det er den disciplin der har den højeste ROI (det rigtig - google det). Og ikke nok med det er en overset salgskanal, så er det også et fantastisk værktøj til at skabe en gennemført kunderejse. 

Vi hjælper dig gerne, uanset hvor du er henne med dine emails. Er det en hel ny disciplin vejleder vi dig gerne, til at få skabt den bedste automation. Vi hjælper dig også gerne med at skrive fængende email, der vil give dine kunder værdi. 

Rådgivning

Vi finder vejen sammen

Der er ikke noget at sige til, hvis I får lidt sved på panden over at skulle navigere I alle de muligheder, der er for digital marketing. For hvad er relevant for jer, og hvad er det I skal prioritere for at maksimere jeres forretning?

Vi tager meget gerne en helt uforpligtende snak med jer, så I kan få skabt et overblik, og tage den bedste beslutning. I fortæller om hvad jeres udfordringer er, og hvad I godt kunne tænke jer at arbejde på. På baggrund af det og en god samtale, kan vi rådgive jer om, hvilket retning vi mener, der ville være fordelsagtig for jer at gå, samtidig kan vi give jer en ide om, hvad forskellige tiltag vil koste, og om det vil være investeringen værd.  

Vi har altid kaffe på kanden

Vi er altid klar på en uforpligtende snak og jeres ønsker eller udfordringer!