Bag alt nørderiet

-Er der en god blanding af erfaring og nysgerrighed

For det er det der driver os. Nysgerrighed. I en verden af digital kommunikation er dagen i går aldrig ligesom i morgen, for der sker altid noget nyt og spændende. Derfor er vores nysgerrighed (kombineret med vores erfaring) vores styrke, for vi kan faktisk slet ikke lade være med at følge med, hele tiden blive dygtigere og altid være på forkant, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste præcis for dem.

Og det er præcis det vi bestræber os på. At leverer det du og din virksomhed har brug for, derfor er dialog et nøgleord hos os. Vi starter altid ud med at bruge tid sammen, så vi virkelig kan få en forståelse af, hvem I er, og hvad I ønsker at opnå. Selvom vi er nørder, snakker vi selvfølgelige, så I kan forstå os, så I kan føle jer trygge gennem hele processen.

100 meter mester i WordPress

Hvis der er noget vi har styr på, så er det WordPress. Med mere end 12 års erfaring, kender vi til alle afkrogene. Der er uendelige muligheder i WordPress, og dem de ikke tilbyder, dem finder vi bare selv. Vi har nemlig helt styr på de bedste plugins, og at lave en brugervenlig hjemmeside præcis til dig. 

WordPress begrænser os aldrig. Det gør kedelige temaer heller ikke. Vi forfalder os nemlig ikke på temaer, men laver en hjemmeside, der passer til jer. 

Slyngveninder med Adobe pakken

Vi er bare rigtig gode venner med Adobe pakken - og det har vi været i mange år. Vi kan altid stole på Adobe. Uanset om der skal laves nye logoer, flotte flyers eller grafik til hjemmesider, så er hun stabil og en sikker partner. 

Det er her vi udfolder vores kreativitet, og vi arbejder gerne i både Photoshop, InDesign og Illustrator. Og hvis det er video, er After Effects vores go-to. 

Alt det kedelige

CVR
39907585

Ringkjøbing Landbobank
Reg: 7670 
Konto: 3270068

Revisor
BDO // Martin Jochens Lück